Internetproviders (ISP)

Een internetprovider (ISP) is een organisatie die diensten levert op of via het internet. Hieronder vindt u de internet providers (ISP’s) die een inkoppeling hebben op de bedrijventerreinen van Smart Glasnet BV. U heeft de keuzevrijheid een van deze ISP’s te selecteren voor uw internetdiensten, telefonie, beveiliging, PIN transacties etc. Deze dienst kiest u naast uw glasvezelabonnement.

Smart Glasnet BV is zelf geen Internetprovider. Smart levert geen diensten aan de eindgebruiker, enkel en alleen de belichte glasvezel met haar bandbreedte (VLAN/EVC).

De verschillende diensten die een internetprovider aanbiedt zijn hieronder uitgewerkt.

Signet

 Ga naar de website van Signet

Altijd online. Het internet, het opent een wereld aan informatie. Niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven willen we ieder moment van de dag online zijn. Dat is wat er verwacht wordt en dat is onze missie. Opgericht in 1996 en inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende zakelijke Internet Service Provider. Wij leveren onze diensten niet alleen vanuit ons eigen professionele datacenter in Son. We werken ook nauw samen met een viertal moderne datacentra door heel Nederland: datacenter Eurofiber (Groenekan), datacenter Ecoracks (Eindhoven), datacenter Brabant (Waalwijk) en datacenter NBrIX (Tilburg). Uiteraard voldoen deze datacentra aan de gestelde veiligheidseisen.
Persoonlijke service, met aandacht voor uw belangen, dat is waar wij naar streven. Bovendien krijgt u een vast contactpersoon bij onze servicedesk, dat is wel zo prettig. Wij benaderen u zoals wij zelf benaderd zouden willen worden. Met kennis van zaken, no-nonsense en met een vleugje humor. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.
Naast Zakelijk interenet, telefonie en clouddiensten, levert Signet ook netwerkoplossingen, VPN verbidingen en allerlei andere toepassingen. Kijkt u op onze website voor meer informatie. Signet

Qonnected

Ga naar de website van Qonnected

Qonnected is een ISP met een eigen datacenter genaamd Ecostora, waardoor u er zeker van bent dat in geval van een vraag of storing u snel geholpen wordt. Naast interne berijfsnetwerken, automatisering en clousdiensten levert Qonnected, internet, VOIP en hostingdiensten. Via Qonnected kunt u tenvens uw domeinneaam vasteggen.
Beschikt u al reeds over internet verbinding maar wilt u de snelheid verhogen? Qonnected levert zakelijk internettoegang o.a. via glasvezel.
U bent verzekerd van een onafhankelijk advies als het gaat om de oplossing die in uw situatie de beste prijs/prestatieverhouding oplevert. Wij bieden hierbij vaste IP adressen aan, welke ook bij een overstap naar een andere infrastructuurleverancier behouden blijven, zolang u klant blijft bij Qonnected.
 

XRC services

Ga naar de website van XRC services

Één totaaloplosssing voor ál uw ICT-vraagstukken! De XRC services Group verzorgt en ontzorgt IT- en Communicatiediensten. Het unieke portfolio van de XRC services Group is ondergebracht in branchegerichte dienstenpakketten die uitsluitend via gecertificeerde partners worden verkocht. XRC services voorziet in het leveren van advies, hardware, software en (installatie)diensten op IT & Communicatie gebied binnen verschillende branches. Of het nu gaat om de noodzakelijke dataverbindingen voor telefonie omgevingen, beveiligingssystemen, multimediadiensten, kassacommunicatie, pinautomaten, netwerkbekabeling, ICT beheer of servicediensten. Met ons uitgebreide totaalpakket heeft u maar één leverancier nodig voor al onze diensten.
Eén contact, één contract! Ontzorgen is ons vak!  U bespaart tijd & geld en kunt zich meer focussen op uw eigen core business.
Samen bereiken waar u alleen niet toe in staat bent!

Matrix IT

Ga naar de website van Matrix IT

Matrix IT is een enthousiast en dynamisch team van IT Specialisten met elk hun eigen expertise. De klant heeft bij ons een naam en geen nummer.
Matrix IT is een professionele en ervaren ICT Dienstverlener voor de zakelijke markt. Ons diensten portfolio is zeer breed. Naast het totaalbeheer van bedrijfsnetwerken tot aan de werkplek van zowel nationale als internationale klanten bieden we ook maatwerkoplossingen voor Internetaansluitingen, VPN verbindingen, (IP-) telefonie, Software AS A Service (SAaS), automatisering en thuiswerkplekoplossingen.
Onze internet- en telefonie-gerelateerde diensten leveren we voornamelijk vanuit ons eigen (en door ons beheerde) datacentrum. Wij kopen op grote schaal (bijvoorbeeld bandbreedte en belminuten) in, waardoor onze klanten van dit voordeel profiteren. Door de schakels zo kort mogelijk te houden kunnen wij snel en efficiënt inspelen op behoeftes en mogelijke problemen. Dit resulteert in een betrouwbare totaaloplossing.
Door de diversiteit van kennis en ervaring binnen Matrix IT zijn wij in staat om naast standaardoplossingen in zeer korte tijd maatwerkoplossingen op te leveren. Wij adviseren u graag welk dienst of oplossing het meest geschikt is voor uw situatie is.

XXLnet

Ga naar de website van XXLnet

Internet van XXLNet is stabiel, betrouwbaar en supersnel. Wij leveren onze Internetdiensten over ruim 80 glasvezel- netwerken en diverse DSL netwerken. Aan kleine en aan grote ondernemingen. Bovendien is dataverkeer via onze verbindingen veilig, zonder verlies van snelheid of data. Een goede oplossing voor bedrijven met een behoefte aan een hoog serviceniveau. Ook hier geniet u weer van de volledige service die u van ons gewend bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week beheer van uw verbinding. Naast internetverbindingen leveren wij ook telefonie, hosting andere producten. Kijkt u op onze website voor meer informatie: XXLnet
 

X2Com

Ga naar de website van X2Com

X2com levert professionele telecomdiensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan 300 partners. We werken intensief samen met onze partners, waardoor zij te allen tijden uitstekend kunnen adviseren over de beste oplossingen. Door het volgen van op maat gemaakte trainingen zijn deze partners altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. X2com is opgericht in 2008, toen diensten als VoIP al flink in de belangstelling stonden. Maar het ontbrak nog aan partijen die in staat waren om de totale oplossing (hardware en dienst) snel en goed werkend op te leveren. Binnen X2com was deze kennis wel beschikbaar waardoor een vliegende start werd gemaakt.Er werd direct flink geïnvesteerd in kennis en techniek. Tot op de dag van vandaag ontwikkelen we zelf innovatieve telecomdiensten van hoge kwaliteit op basis van een bewezen platform. X2com heeft zich ontwikkeld tot een financieel gezonde organisatie die haar naam heeft gevestigd in de wereld van de telecom.

WeServe

Ga naar de website van W3Serve

Weserve B.V. is sinds 2003 actief in de webhosting markt. Bij Weserve B.V. kun je terecht voor alles wat met hosting te maken heeft.
Weserve B.V. beheerd haar eigen netwerk en hardware vanuit drie datacenters verdeeld over Nederland. Wij beschikken over eigen koppelingen met diverse grote glasvezel leveranciers. Ook beheerd Weserve zelf het Cogas FttO glasvezel netwerk in Twente.
Weserve B.V. beschikt over haar eigen NOC (Network Operation Center) welke gevestigd is in Hengelo. Vanuit hier worden al onze diensten gemonitord en beheerd. Bij een eventuele storing of uitval worden onze medewerkers direct op de hoogte gesteld middels een e-mail, telefoon of SMS notificatie.

A2B-internet

Ga naar de website van A2B internet

A2B Internet is een Internet Service Provider gespecialiseerd in het leveren van  internetverbidngen, netwerkbeheer, netwerkdesign en verschillende datacenter diensten in de door ons onsloten datacenters. Wij verplaatsen data van A naar B en daar zijn wij goed in. Dankzij ons eigen data netwerk met aansluitingen op de voornaamste datacenters zijn wij in staat om uw informatie snel en veilig af te leveren.Bij A2B Internet klopt u niet aan voor een “voordelig Internet lijntje”. Liever praten wij over veiligheid, beschikbaarheid en service oplossingen. Daar vindt u onze meerwaarde. Heeft u vraagstukken over privacy, innovatie en Internet of Things dan bent u bij ons aan het juiste adres.Met ons brede portfolio aan diensten bieden wij diverse oplossingen aan om al uw kantoor – en datacenter locaties gezamenlijk of separaat te ontsluiten. Daar waar u vragen heeft over veiligheid, flexibiliteit of inzicht denken wij graag met u mee. Afhankelijk van uw IT-capaciteit, is het voor ons ook geen probleem om voor u een complete ,op maat gemaakte, oplossing te ontwerpen en te implementeren.