Beheer infrastructuur

Het aansluiten, afsluiten en administreren van aansluitingen op een glasvezelnetwerk is bij ons goed besteed. Uw glasvezel wordt binnen 6-8 weken geleverd. Wij leveren een monteur ter plaatse, die niet alleen de vezel in het bedrijfspand activeert, maar ook de CPE’s plaatst en het geheel in dienst kan geven. Meteen in de lucht dus meteen omzet!

beheer infrastructuur

Operator diensten

Het belichten van een glasvezelnetwerk, ook wel genoemd het lokale transport, wordt door SGN bv uitbesteedt aan een belichter. De actieve componenten en verbindingen naar gebruikers worden actief bewaakt en beheerd en zo nodig wordt er opgetreden.

Aansluiting op de marktplaatsen

SGN bv sluit uw lokale glasvezelnetwerk direct aan op een marktplaats, zodat dienstenleveranciers snel en eenvoudig kunnen leveren. Doordat SCN netwerken “open”  zijn kan iedere Internet Service Provider (ISP) of anders gezegd, dienstenleverancier zich inkoppelen als zij aan de gestelde voorwaarden voldoen en op deze manier haar diensten aanbieden.

Oplossing bij calamiteiten

Een ongeluk of calamiteit zit in een klein hoekje. SGN bv heeft een 24/7 lasploeg beschikbaar om direct op te treden om storingen op te lossen. Ook het deel van aansprakelijkheid kunnen we voor u oppakken.

Diensten SGN

Wordt niet gebruikt.

Wordt niet gebruikt.